Var är mitt pass?

Vaknade lite för tidigt imorse eftersom jag börjar senare idag och kunde sovit lite längre än vanligt...
Men gick upp och började leta efter mitt pass som jag lagt nånstans och inte hittar, måste ju ha det så jag kommer till Amsterdam. Inget ska hindra mig nu!
Såg det ju för nån vecka sen... Letade och letade och till slut hittade jag det! Hurra! :)

Så, lite frukost som består av ett glas apelsinjuice och knäckebröd med ost och surfa här det är vad som gäller nu.
Sen blir det att leta fram dagens kläder, vad jag nu ska ha på mig idag... Något som passar att jobba i och samtidigt passar i dagens gråa regniga väder.

Vart tog sommaren vägen? Kom tillbaka snälla lilla sommaren, vi behöver dig!

Regn, regn och regn.

Dagen började vid 05 i morse då jag vaknade av ett rejält åskväder!
Jobbade mina timmar och sen tog jag bussen hem, fick åka med Johan alltid lite roligare att åka med nån man känner. :)

Var och hämtade ut ett paket, mina efterlängtade shorts! Fast med dagens väder så känns det inte så lockande att ha köpt shorts. :P Hoppas på bättre väder någon vecka till är vad jag gör nu.
Vore ju kul om det ville vara fint när jag ska till Amsterdam!

Sitter här och slösurfar mest, pratar strunt med vänner och bara väntar på att tvätten ska bli färdig.
Passar ju bra att tvätta och städa i sånt här regnrusk. Långpromenad stod ju på schemat men hoppar det, dumt att ge sig ut och bli blöt med min hosta...

Dags att kika på middagsmat nu.

Arg som ett bi!

Släpade iväg mig till jobbet imorse ändå, trots att hostan hållit mig vaken. Regn och rusk gjorde det hela inte nå bättre... :(
Kom hem, möttes av ett vitt kuvert, lönelappen så något positivt iallafall trodde jag ja... Har ju fått mindre lön än jag ska få, fattas ju nästan halva lönen så blir till att krångla med det nu oxå. *suck* Är ju inte direkt första gången det blir en massa krångel, så rubriken passar in här!!

Blev lite glass för att stilla humöret, men vart för kallt så en kopp te och en kortare tupplur fick det bli för att orka... jag måste ta mig till jobbet imorrn med ju, har verkligen inte råd att vara hemma.

Två veckor kvar sen så har jag semester, fy så härligt! Så ska se till att göra allt jag kan för att bli frisk nu men lär man väl hinna bli på två veckor? Ja hoppas kan man alltid göra och kämpa för det! :)

Näe, ska nog diska upp den lilla disk som blev kvar från igår och så lacka naglarna i nån trevlig färg.


Vaken...

Jahapp, så var man vaken nu då, alldeles för tidigt... Somnade på tok för sent eftersom hostan blev tio gånger värre men till slut fick jag sova en liten stund innan hostan väckte mig! Så nu sitter man här och hostar och har sig. :(

Kanske en kopp te och sen krypa ner i den varma sängen och försöka sova en stund till, dagen är ju lång.
Ja, det kan nog vara värt ett försök iallafall.


Hörs!

Lördagsmorgon.

Lördag och jag är vaken nu, 7.30 jag som tänkte sova lääänge idag för att bli ordentligt utvilad :P
Men näe, orkar inte vrida och vända på mig i tro om att jag kan somna om så nu fick det bli lite bloggande och manna frutti (risifrutti, manna som den heter tydligen).

Solen skiner redan ute så hoppas på lite värme nu oxå, varit lite småkyligt ett par dagar. Låt sommaren leva några veckor till iallafall, hösten och vintern är tillräckligt långa ändå!

Blev sugen på en morgonpromenad nu, men vet inte ifall det är så smart med min envisa hosta...suck. :(
Får nog ta mig en dusch istället och sen göra ordning lite te och se om det hjälper mot min hals.

Så, välkommen åter!



Helg och trötthet.

Äntligen hemma, så skönt med helg nu! Synd bara att man fått nån skum och jobbig hosta och så huvudvärk på det... Men det ska inte få förstöra min helg!

Jag som ska på grillparty imorrn, fira en kompis som fyller år, det får jag inte missa... Sist vi skulle grilla och umgås var vid midsommar men då lyckades jag med att få en ordentlig och elak förkyldning :(
Blir väl så när man jobbar med barn och så sommarförkyldningar kan ju vara långvariga och jobbiga!

Blir en lugn fredag här iallafall, kanske lite småfix med tradera men framförallt mycket vila!


Tröttheten segrar och låter den nog vinna genom att lägga mig med en tidning och bläddra i... Sen får man se om det blir nåt mer av kvällen.




Kanske ska försöka fixa till en mysig hemmakväll och bädda ner mig i soffan och bara ligga där och mysa. Känns som en sån fredag idag.

Ger upp nu?

Hej hopp!

Vaknade 7.20 och ingen klocka hade ringt, somnade ifrån det när jag låg och läste tydligen.
Men ingen fara med det då jag börjar senare idag. Skönt men ändå lite trist eftersom det då blir en sen fredag!

Igår fick jag för mig att göra matlådor och imorse när jag vaknade fick jag för mig att gå till jobbet, en rask promenad på 45-50 min. Få se hur varmt det hinner bli ute först... Jobbigt att gå i värmen och sen komma till jobbet alldeles svettig :P

 Skulle ju vara trevligt med en cykel, billigare, bättre och lättare att ta sig fram men som det ser ut nu får jag inte råd till det... Prioriterar faktiskt Amsterdam resan eftersom det är sällan jag kommer iväg på såna resor.
Sen som rubriken säger, så ger nog min mobil upp vilken stund som helst... :( Har mest varit krångel med den på sistone. Mess kommer inte fram varken till mig eller andra, ibland kommer en bunt sms på samma gång som står som skickade för längesen...
En fungerande mobil är viktigast då den används till så mycket!

Någon som har bra tips på mobil?

Dags att fixa i ordning sig för dagens jobb, bye! :)


Kycklingburgare och mackisar.

Kom just hem från stan, stannade till och hälsade på mamsen på jobbet och tog en kopp varm choklad.
På vägen hem hamnade jag på coop och med mig därifrån fick jag en del nödvändigheter men även lite onödiga varor ;)
Men frukt och bär, så till kvällen ska jag unna mig en smoothie iallafall.

Kanske har någon några bra förslag till en god smoothie?

Blev en rask promenad hem i värmen och under tiden så fick jag för mig att laga till lite mat, så nu ska jag fixa matlådor med kycklingburgare och mackisar! Så bra att ha klart de dagar man jobbar och kommer hem och är helt slut... Bara in i mikron och sen är det klart ;) Måste även rensa frysen så jag kan frosta av den, kan nog behövas...

Sen funderar jag faktiskt på att hålla igång lite och ta mig en promenad till frammåt kvällen.


bye så länge!

Amsterdam



Roliga nyheter, resan till Amsterdam ser ut att bli av för mig! :)

Kväll...



Har vilat en stund efter jobbet, blev ju inte många timmars sömn i natt men nu är man rätt hungrig minsann...  Rotade igenom både kyl, frys och skafferi och hittade inte så mycket lättfixat just nu.  Men så har jag ju en bit lasagne kvar, mums!  Så det får det bli!    Vad ska man sen hitta på då mån tro, blir nog att surfa runt lite och sen fixa lite traderagrejer. Måste få ut lite auktioner så jag blir av med allt jag inte har plats för mer!    Kanske ska man börja på nån bok oxå, har ju en hel del jag inte läst ännu trots att dom bott i bokhyllan under en lång tid nu.    Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa!

tankar och känslor.

Mådde rätt bra och var glad men så klart då kommer ett tungt och jobbigt mejl och allt tvärvände och raserade.
Varför just nu, äsch spelar väl egentligen inte nån roll... Hade inte tagit det bättre nån annan gång heller.
Blev ju förvarnad innan dessutom, men klarade inte av att ha vetskapen att det väntade på att läsas. Lika bra att ta tag i det jobbiga på en gång, dock är väl kvällen inte den bästa tidpunkten, men hade jag läst det på morgonen innan jobbet så hade jag nog inte orkat med att jobba!
Nu känner jag mig dum som skriver om det utan att tala om vad det gäller, men orkar inte det och behöver bara få skriva av mig lite... här och nu!

Måste bli bättre på att hantera mina tankar och känslor, få dom att samarbeta och hitta sin rätta plats. Nu far dom bara runt och lurar mig att jag vet vad jag faktiskt tycker och känner.
Men sen visar det sig att jag reagerar helt tvärtemot än jag faktiskt tror att jag ska göra...

Hur kan man känna på ett sätt för att senare reagera helt olikt vad man känner?

Jsg blir aldrig klok på mig själv och mina tankar och känslor, skulle gärna byta bort dom nu men tror nog inte nån vill byta med mig...

näe, nog om detta nu iallafall för stunden... borde väl egentligen försöka sova så man orkar med jobbet. Men med tankarna i huvudet så blir det lätt så att sömnen försvinner och man börjar grubbla på för mycket. Man vill finna lösningen som man inte ens vet om den existerar... Vet att det finns fler där ute som känner igen beteendet men hur tar de sig förbi det är frågan?

Helgens äventyr.

Helgen var en riktig toppenhelg, blev en snabbvisit till Göteborg!
Vart lite reashopping såklart ;) ska se ifall det blir nån bild denna gång...Roligare för er som läsare om det nu är nån som läser förstås.

Konsert med Winnerbäck och möte med en efterlängtad vän stod på planeringen för lördagen.
Riktigt bra konsert som alltid då Winnerbäck spelar! :)

Även om det bara vart en snabb tur till Gbg, så gav det mig mer energi för att orka jobba medans andra har semester runt mig. Skönt att komma bort lite ibland, byta miljö och bara kunna unna sig själv lite skoj!

Har precis varit hos mormor och handlat lite åt henne och nu hamnade man här :)
Men har bestämt mig för att diska upp gårdagens disk och vika in alla kläder nu... snart.


Byebye!



Längesen nu minsann!

Ja, nu var det ett bra tag sen jag bloggade... Men har varit så mycket som hänt så tiden har bara inte räckt till!

Syster har hunnit fylla 14, tiden bara springer iväg... Min lilla syster börjar bli stor!

Cityfestivalen - Var inte alls så mycket att ha, det bästa var så klart lagosen! Får nog tjata lite på mamma att hon gör det snart igen! *mums*

Power Meet 2010 

Torsdagen blev jag upphämtad av Maria, Cilla med fl. och så var partyt igång ;) Hela natten lång höll man igång för att sen få ett par timmars sömn.

Fredagen hade jag fixat så jag var ledig så då var det bara att fräscha upp sig för att sen bege sig mot campingen igen och mer partajande, fick även sällskap från storstaden.

Lördagen blev lite lugnare för min del, inte van vid så mycket fart och ståhej... tredagars var längesen man upplevde men fy så skoj jag hade. Har man alltid med Maria mfl. så :)

Söndagen blev helt enkelt en ta igen sig dag med pizza, satt fint efter att inte ha fått i sig så mycket mat under dessa dagar. Blev lite mat och nån hamburgare men bäst LANGOS igen ;) Passar alltid på när det finns chans att få det.

Värmen har varit enorm vilket både ha varit bra och dåligt... älskar sommaren och värmen men så vill man ju kunna andas med och få sova på nätterna utan att smälta bort! Ute nu regnar det, rätt mysigt och välbehövt innan allt torkar bort!

Läggdags nu, så man orkar med jobbet imorrn, men en liten uppdatering iallafall. Godnatt!


RSS 2.0