Igår var då och idag är nu!

Jahapp, fastnade jag här då... men kanske kan jag se det som ett snabbt skriva-av-mig-inlägg innan jag tar itu med dagens planer? ;)
Ska fixa med lite traderapaket och sen bär det av ut i det fina vädret!

Har funderat en del på hur jag ska få rutin på dagarna nu när jag inte jobbar något...
Går iallafall upp i god tid och inte sover bort dagarna (oftast), sen gäller bara att försöka få ihop saker att göra som faktiskt blir av.
Gäller iallafall att få dom saker gjorda som jag tänkt mig och inte skjuter på det bara för att jag kan... För då plötsligt blir det "måsten" och måsten är aldrig roliga.

Såja, nu har jag skrivit av mig lite, dags att bli klar med grej nr 1 sen får vi se vad som kommer härnäst.




Skriva,skriva och skriva...

Vaknade imorse och kände för att skriva, skriva bara skriva... skumt hur man kan vakna och känna sådan skrivlust!
Perfekt tillfälle för lite bloggande då kanske, men när jag sätter mig ner för att skriva så känns allt som bortblåst.

Fingrarna vill skriva men hjärnan jobbar nog lite för mycket med alla tankar som snurrar runt
Får nog låta tankarna lugnas lite och sen se ifall det hjälper till så jag får ner några vettiga rader här ;)

Ja, ett inlägg blev det iallafall så stillade fingrarnas värsta skrivlust *hehe*


*Längtar...*

Somnade med mobilen i handen, låg och spelade ett spel... Vaknade rätt tidigt men var inte så där supertrött som jag nog egentligen borde ha varit ;)
Så nu gäller det att ta vara på dagen, har redan hunnit fixa lite med vad jag tänkt mig!

Lyssnar på lite musik medan och såklart får den mig att längta... längta till allt roligt jag bara inte får missa... Jag har nämligen STORA planer på att ta mig till vissa platser och träffa och umgås med viktiga personer i mitt liv! <3

Än är vädret helt okej här, så lär passa på att ta mig ut en sväng för det var ju så jag bestämde igår ;)
 
Hur ser dina planer ut för dagen?





Tråkdag

Usch, vilken tråkdag jag känner att det har varit idag... Huvudvärk och trött.
Och så allt regn som bara öst ner, nog det regn som skulle ha kommit i flera veckors tid utan minsta droppe...Åskat och mullrat har det med gjort och jag har stannat inne hela dagen, vilket jag känner av nu... instängd känsla.

Nu skiner solen men orkar inte göra mig ordning för att ta mig ut nu.
Kan alltid hoppas på bättre väder imorrn, få då ska jag ta mig ut så är det bara!
Har lite att fixa då hade jag tänkt, så det blir mindre "måsten" sen... Ska inte skjuta på allting då blir det ju just måsten!



Inte en dag man känner för att vara med på bild, men tror ni skulle tröttna på mina väderbilder om det skulle bli ännu en :P
Så den här får duga som något som piffar upp kvällens inlägg...

kvällen här hos mig...

Nu kom allt regn, det bara regnar och regnar men det kan det gott få göra för jag sitter här inne och myser, hann med min runda tidigare så jag är nöjd.
Blev lite kräm och mjölk nu på kvällen, längesen man åt det nu... är inte så jätte förtjust i det men köpte det då för att det inte behöver tuggas ;)

Snart ny vecka, det går ju så fort...
Låg och tänkte på att sommaren har satt fart den med och känner inte av några speciella sommarkänslor men hoppas jag kommer iväg på ett par resor och får lite känsla av sommaren åtminstone!

Får beställa in fint väder ett par omgångar och hitta på en massa skoj så! :D





Turen på min sida.

hade bestämt mig för att gå drygt milen idag om vädret höll upp, så 7.30 gick jag upp och 8.00 gav jag mig iväg på min milrunda.
Inte så mycket folk ute så tidigt en söndag, ett gäng killar som troligen var på väg hem från nån efterfest och några som var ute och rörde på sig.
Riktigt skönt att få upp tempot, kom upp i nästan 19500 steg, medräknat lite gång utöver då förstås! :D
Man skulle ta och ta den rundan lite oftare och tävla lite mot tiden också.

Hem och in i duschen lagom till det börjat regna ute ;) *Tack vädret för att du höll upp imorse!*
Funderar på lite äggröra och se ifall det går ner, inte så värst mycket att tugga iallafall.

MIn söndag det hitills, få se ifall det blir nå mer vettigt gjort här? ;)




Vad händer hos er då?


Regn?

Får verkligen hoppas på att det inte regnar imorgon, men som det ser ut nu så ska det göra det... Ha fel, ha fel väderprognosen!
För jag funderar på att ta mig en rask promenad ca 10 km om jag mår okej då förstås.
Behöver ju ut och röra på mig, först för att det är bra och sen så blir jag alltid så avis då man ser och hur andra rör på sig och tränar på för fullt! Jag vill ju med! :)
Men bättre med sällskap för då drar man upp varandras tempo förhoppningsvis! ;)

Skulle behöva hitta ett par bra träningsskor nu bara, men dom jag har får duga ett tag till för skor är inte billiga då man ska ha ett par som sitter bra och håller ett tag med.

Men ni  kanske har koll på vart man hittar bra skor som inte är alltför dyra?


Heja heja mej :)




Lördag idag ja...

Jobbdagen igår gick fort och smidigt trots att vi var ute i regnet som bara öste ner.
Tandvärken sitter i än så igår var det bara att sova bort hela kvällen... för att slippa ha ont!
Vaknade sedan på natten och kunde inte somna om så gick upp och fixade lite, grävde fram lite gamla kläder och hittade en del bra saker som jag kommer få användning för, bl. a en jättesöt vit klänning  och ett par korta shorts som jag hade för mig var små men som satt perfekt! :)
Sen även en del som jag ska göra mig av med, i hopp om att få ihop lite pengar så jag kan ge mig ut på ett par små resor nu i sommar och besöka några UNDERBARA vänner som det var MYCKET längesen sist!

Idag är jag för seg för att komma ut på en motionsrunda men får hoppas på att vädret håller sig okej imorrn för då ska motivationen upp så det så!
För inte är det kul att ge sig ut på längre turer då regnet bara öser ner!

Brukar vädret hindra er från att ta er ut?

Nej, ska nog ta och bättra på lacket på naglar eller så kanske helt enkelt byta färg?
Oj, vad ytlig jag känner mig men det är kul att göra sig fin för sin egen del och + om någon annan med uppmärksammar att man gjort sig fin och talar om det för en! :)

Hörs, bye!


Onsdag, mitt i veckan

Är hemma idag, utan jobb men lika bra det då jag opererade ut TRE elaka visdomständer igår, va tänkt att bara ta en men dom tyckte det va lika bra att ta alla tre... så nu är det vila, värktabletter och flytande kost som gäller.
Så har ätit yoghurt och blåbärsoppa men suget efter riktig mat är stort!
Kanske ska man satsa på nån slät soppa till middag, så man får lite variation av kost?

Jobbar ju imorrn, heldag så får se hur det går... Kanske törs man äta lite mos då, annars får det bli soppa och drickyoghurt istället.
Jobbar ju även fredag men då bara några timmar så då kan jag äta hemma när jag slutat.

Ska försöka ta mig en lugn prommis lite senare, dels för att få iväg ett brev samt hämta ut ett medel som jag ska skölja  munnen med.



110608

Fy så svårt det va att sova i natt, orkar inte med sömnsvårigheter nu när det mesta flyter på...
somnade strax runt 00 och vaknade med ett ryck och kände mig rätt utvilad, kollade klockan ooch insåg att hon bara var kvart i fyra! Kunde inte heller somna om så spelade lite mobilspel och läste i hopp om att bli trött... men inte då.
Somnade väl om runt 06 och vaknade strax innan halvåtta, jättetrött men skulle väcka syrran som sovit här.
Fixade frukost och fick ett samtal av Sofia, som ville ses :)

En snabbdusch och lite lättare lunch bar det iväg ut och träffa henne, blev en heldag mestadels ute i solen och värmen vilket innebar att jag lyckades bränna mig en aning men även lite mer färg fick jag.

Nu sitter jag här och försöker trötta ut mig själv så jag får lite riktig sömn i natt, fick jobb imorrn så börjar 7 och då kan det va skönt att orka ta sig dit utan att känna sig som en zombie ;)

Sen har jag ett väntade tandläkarbesök, många såna nu på sistone men vill ju få tänderna fixade så man får ju passa på när man ändå är i gång. Imorrn blir det att fixa tanden jag lyckades bita av och sen så mina visdomtänder ut så jag slipper ha ont.

Hoppas det går smidigt och inte alltför smärtsamt bara...




Dagen...

Dagen här har varit riktigt varm och jag har mest bara latat mig, en dag utan en massa krav och måsten.
Var iväg och handlade hem lite middag och fick även med mig glass hem... Såna här varma dagar känns det kanon att ha lite svalkande glass hemma.

Snart får jag besök av syster som ska låna min soffa under natten, skulle iväg på nåt och kommer inte med sista bussen hem så visst är hon välkommen hit då! :)





110606 - Sveriges nationaldag

Sveriges nationaldag lider mot sitt slut, en dag som jag inte bryr mig om att fira på något särskilt sätt... För mig är det som vilken söndag som helst.
Har fixat och donat lite här hemma, perfekt en dag som denna... Varit varmt ute visserligen men en liten promenad hanns med tidigare.

Det har varit en bra helg, började den med grillning med familjen efter en lång dags arbetande.
Grillade kött och till det potatis, kokta morötter och bäst av allt tomater och mozzarella! Något jag fastnat lite mer  för just nu ;)



Lördagen blev det en utflykt till örebro och mitt inköp blev ett par skor, ballerinaliknade, skönt med lite somrigare skor än bara mina trogna gympadojjor.
Söndagen blev en lugn dag här hemma för mig själv, var rätt seg så blev inte några avancerade aktiviteter. men däremot så höll jag mig sysselsatt större delen av kvällen/natten så ingen sömn blev det, rädd att inte komma upp vid 7 då jag hade min tvättid :P
Alltså, tvätt och lite fixdag idag sen några timmar sömn och nu sitter man här... Men snart sängen skulle jag tro, måste komma iväg och handla hem lite mat imorrn.



Suddig bild på månen, den lyser så skarpt ute nu på nattens mörknande himmel... fint!



RSS 2.0