Tisdagkväll

Tjoho på er!

Sitter här och har precis gjort lite rischoklad, ett sånt lätt godis att göra själv så det behöver man ju inte köpa egentligen :P
Annars har jag jobbat även idag och tagit en långpromenad sen blev det till att hämta ut ett paket med mina byxor som jag tänkt pröva nu, hoppas dom sitter som dom ska för är i stort behov av byxor!

Ska väl även ta itu med disken snart, innan det bara blir mer och mer ;)


Vad gör ni ikväll då?


Måndag igen då...

Måndag och en kall sådan med, var riktigt kallt imorse... vinterkyla.
Ett par timmar som gick fort jobbades av rätt lätt idag. Får hoppas kommande två veckor går lika fort och smidigt dom med.  Fick pyssla lite på jobbet då barnen hade fått göra små möss genom att hitta en lagom stor sten som målats grå, sen så limmas ögon, öron och svans på plats.(jag fick stå för limmandet då det var limpistol som gällde.) Kul idé då dom vart väldigt söta.

Eftermiddagens väder vart fint och till och med solen tittade fram och spred lite ljus och värme så promenaden hem kändes trevlig, slapp frysa ihjäl.

Har inte haft så mycket för mig annars än att vika in all tvätt som jag skulle gjort tidigare samt ätit god tonfisk, svampstuvning och klyftpotatis. *Mums* Har insett att svamp minsann kan vara god om man tillagar den på rätt sätt ;)


Snart dags för sängen så man är redo för ännu en dag fylld med jobb.


sova, tydligen inte.

Usch vad irriterad jag blir, nu har jag legat nästan 1,5 timme och vridit och vänt på mig i sängen. Jag som tänkt mig få några timmars sömn iallafall... *suck*
Få se ifall mitt försök att sitta här tröttar ut mig så jag kan få sova!

Andra natten i rad nu som jag haft svårt att sova... undrar ifall det är allt runt omkring mig som stör mig omedvetet då det blir dags att sova.? För tycker inte jag har några direkta tankar och grubblerier då jag går till sängs...*hmm*

Några bra tips hur man kan göra då man känner sig redo att sova men när man väl lagt sig somnar man inte?

min vecka

Denna vecka har varit rätt långsam...
Jobbade några timmar på måndagen,gick rätt fort och var inte alls många barn så vart en helt okej dag. Sen iväg med mamma och handla hem lite mat... fylla på i frysen.

Tisdagen var en slödag... behövdes tror jag. men en tur till apoteket och mormor blev det iallafall.

Idag har jag fixat lite med tradera auktioner i hopp om att få ihop lite pengar, inte alls kul att behöva snåla så extremt mycket. Har inte råd att fylla busskortet eller mobilen. :( En vecka till min minilön kommer.

Imorgon är det ett tandläkarbesök som gäller... vill egentligen inte men lika bra att få det avklarat. Ett steg närmare operationen jag ska få. Sen får vi se vad jag hittar på fram till min tvättid.

Fredagen innebär ett par timmars jobb, blir till att öka på min nästa lön lite...
Sedan är det ju H E L G !


Regndag...

Märkte hur skönt det var att få en ledig dag men det räcker gott och väl med EN! Pengarna behövs ju med så...
Men fick lite fixat här hemma iallafall och hann med ett besök hos mormor.

Nu bär det av hem till familjen, hem och lämna lite grejer... Sen funderar jag på ifall man skulle ta och mysa in sig ordentligt med lite tända ljus för större mysfaktor. Det är ju så grått och trist ute och har ju varit det hela dagen.



Byebye

sena uppdateringar som lovat!

Har blivit lite jobb på senaste tiden vilket jag är riktigt glad för, då överlever man en månad till :)
Men har ju lovat er uppdateringar från S-viken helgen, så här kommer dom nu...

Fredagkvällen blev det lite snack och så en pubrunda, hann kika in alla pubarna va inte så mycket liv ute på stan men till slut hittade vi iallafall ett ställe att stanna till på. Trots det vart det en trevlig halvlugn kväll.

Lördagen blev det en tur på stan på dagen och sen frammåt eftermiddagen/kvällen vart det pizza för att sedan bli dags för sminkning, Maria sminkade mig som hon tyckte passa  och gissa om jag vart nöjd!
Spel för att sedan bli utgång. :)

Söndag, innebar resa hem igen... men med trevligt sällskap gick det lätt. Så helgen var en bra helg som jag inte sett fram emot i onödan.


Tiden här hemma efteråt har gått runt, just för att jag faktiskt nästan haft jobb varje dag om så bara några timmar... idag ser det inte ut som nåt jobb tänker dyka upp men man vet aldrig, kan dyka upp nåt om ett par timmar... än så länge är klockan inte speciellt mycket och jag borde väl egentligen sova nu! ;)

Men blir det inte nå jobb idag så har jag lite annat att fixa... några samtal att ringa med. Så jag lär inte bli sysslolös iallafall.

Japp, en snabb uppdatering men alltid nåt :P

oj, vad längesen...

Just det ja, nu var det längesen det blev nån uppdatering av bloggen!
Det har varit så mycket saker att tänka på och ta itu med så har bara inte hunnit med men nu ska jag väl ge mig på att lite uppdateringar. Fast först, dags att fixa ihop nåt att äta sen så...  ;)


Ses senare!

Hemma igen!

Ja, då var man hemma igen. Haft en trevlig helg men blir mer uppdatering imorrn dags för sängen nu.



                                                        GODNATT!

Resdags nu!

Dags att ge sig iväg nu, ska förbi och hämta ett paket som kommit idag! :)
Sen bär det av mot tåget som tar mig till S-viken och dess partyhelg!






Ha det bra alla där ute!

RSS 2.0