Typiskt!!

Min tandläkartid var ju 8.00 i , ett besök jag helst skulle slippa men förr eller senare måste det göras.
Sovit dåligt i natt och kliver upp tidig för att komma i tid och lagom när jag är framme så ringer dom och säger att tandläkaren är sjuk!
Så typiskt, bara att vända hem igen och hoppas på lite jobb istället!
Annars så ska jag fundera på lite möblering här hemma och se vad jag kan fixa utan att behöva frakta bort större grejer. Har ju kännt ett tag nu att det är dags för både stora och små förändringar!

Göra det bästa av dagen helt enkelt är vad jag får ägna mig åt idag! :)



Fint väder

Kall morgon, seg morgon men med trevligt hundsällskap :)
Så kom solen fram och vi tog oss en lite längre tur, utforska området lite och passade på att ta lite söta bilder på Elvis :) Lite piggare efter lite solsken på sig och Elvis han njöt minst lika mycket som jag!

Skönt att komma bort lite från stan ibland faktiskt... inte så fasligt långt är det heller men mer "skogskänsla".
Så jag stannar borta lite till ;)



Ha en så bra kväll alla som läser (även andra med förstås men dom läser ju inte så dom vet inte att jag skrivit detta hehe )



Ikväll...









ja ikväll flyr jag stan, till skogen bär det av! Behöver komma bort lite härifrån helt enkelt! ;)








jahapp...

Ännu en dag hemma... Så idag körde jag på ett ordentligt träningspass får att få lite mer ork :P
Men hoppas nu verkligen på jobb innan veckan är slut, men inte på måndag för då är det tandläkaren som gäller igen! *usch och fy*

Längtar till det blir vår så man slipper alla kläder när man ska ut, lättare att ge sig ut på promenader då ;)
Men i väntan på lite varmare väder så får jag ta promenaderna iallafall för nu ska här tränas på ordentligen så jag kommer i lite lite bättre form... Köra på små delmål som förhoppningsvis leder till STORA mål!



En bild från lördagens promenad.



En tisdag idag

Tisdag och ännu inte hört nåt om jobb, håller stenkoll på telefonen för att inte missa min chans!
Det är väl det som är jobbigast när man inte är uppbokad någonstans...
Få se vad man kan hitta på idag då...? Kanske ska man ta ett träningspass och sen fixa lite med annat smått och gott som kan behövas fixas ;)
Kanske ta en promenad eller två, hehe nej ännu inget om jobb och inga riktiga planer för dagen heller...

En bara vara dag kanske?



Vinter och kallt, lite sol vore inte helt fel nu!

Tandläkarbesök...

Gillar inte tandisbesök nåt vidare, men fick en akut tid idag då jag lyckas bita av en del av en tand i slutet av förra veckan.
Gick rätt smidigt och var inte det värsta besöket jag gjort! Det blir nog på måndag då en visdomstand ska dras ut!!! (sen två till)
Kommer bli många besök nu och och ännu fattigare plånbok :(

Inget jobb idag heller, men får väl ta en städdag här hemma då istället.


Fina vädret ute

Blev en riktig sovmorgon i morse, så skönt! Plus att vakna till ett underbart väder ute oxå, tror det blir en bra dag idag!
Blev så sugen på att ge mig ut och fota lite härliga vinterbilder men hade ju varit roligare med sällskap så får se hur jag gör...
Ska iallafall försöka fixa lite här hemma, ta en långpromenad samt iväg och hämta ett paket jag fått och passa på att köpa med mig popcorn som jag varit så sugen på nu i två dagar!!(blev ju inte bättre då alla på Fb skrev om att dom åt det igår kväll :P)



Massor med snö och så solsken, ja riktigt fint vinterväder!
Har ni med så här fint väder idag?

dagarna går minsann fort...

Oj, redan fem dagar sen jag bloggade sist! Vart har alla dagarna tagit vägen??
Kanske är det mest jobb som gäller nu... sista dagarna sen får vi se vart man hamnar.
Fem dagar har gått och jag går fortfarande med fem fingrar lackade istället för tio :P Kanske ska man ta och fixa restrerande fingarar ikväll.

Lite längre arbetsdag idag och så måste man boka en ny tandläkartid, lite smått akut men undrar bara när jag ska hinna ta mig dit... Vill ju inte förlora mina få arbetstimmar och veckans sista arbetstimmar går inte att missa!
Kanske överlever jag till måndag och kunna hoppas på en tid då!

Få se när det blir lite mer tid för bloggen sen... Bye!

Fixat...

Yes fick för mig att ordna och en egen finkväll ;) Provar gamla klänningar och andra outfits, lyssnar på bra musik och till det ett glas smultronvin minsann! :)
Imorrn blir det ev. en tur på stan i jakt efter nya skor kom ju på att jag har 100:- rabatt på Scorett men hoppas nu bara att dom har nå bra vinterskor kvar för inte alltför många pengar. Jag har ju inte råd med skor men kan ju alltid kika för med blöta fötter kan man ju inte gå med heller!




snön kom åter.

Strax innan jag skulle promenera till jobbet fick jag se att det var värsta snöovädret ute!
Mindre skoj att gå i och allra helst eftersom det var så halt under nysnön...
Såg en person som ramlat men som fick hjälp upp, tanken hann precis slå mig att bara inte jag ramlar för då kommer jag försent innan jag låg på en ishal trottoar!
Kom rätt fort upp på fötterna men med ömmande knä och arm även ryggen fick sig en rejäl smäll! :(



Hellre snö en isgata överallt... Men mycket av snön hann smälta bort så nu är det blandat med is och vatten ute igen! Måste hitta ett par bättre skor mina fina vinterskor va inget att hänga i granen :P Har släpp vid sulan så fötterna blir alldels blöta och det är inget man uppskattar när man är ute 1-2 timmar plus ska gå hem sen!
Gummistövlar nästa tror jag :P


Helg igen då...

Helg och vad ska man hitta på för planer då?
Middag på söndag iallafall :)


Vad har ni för planer?


Längtar...

Springer upp och ner till tvättstugan(förutom då jag ska upp med tunga korgen) så det får räknas till dagens träning... Önskar jag kunde komma igång med lite hårdare träning så jag fixar till min vikt till ett okej resultat!
Men så lätt att tänka "idag så ska det bli av" men när man väl kommer hem så känns det inte lika lockade tyvärr... Skulle vara både bra och kul med träningssällskap helt klart.

Längtar efter vårens lite varmare dagar då kan man iallafall njuta av långpromenader, dom kan man faktiskt klara utan sällskap fast det är ju i och för sig trevligare ;)

Annars längtar jag mest bort ett tag nu, hade jag haft pengar tillräckligt för en resa så hade jag inte tvekat en sekund. Känner mig fast här hemma, något jag egentligen inte borde behöva göra.
Finns ett gäng personer ja gärna skulle träffa nu och hitta på skoj saker med eller ja inte ens det skulle behövas utan bara "vara" med människor som man tycker om.


Tvättstugan kallar, hejs svejs :P


jobb...?

Har nu en vecka kvar på stället jag är, sen blir det återigen samma osäkerhet kring jobb... Tar så på ens krafter att aldrig veta hur ens ekonomi ser ut varje månad.
Även tråkigt när man kommer till ställen man trivs på och får bra kontakt med alla och så är det dags att gå...
Önskar jag hade lättare för studier då hade jag studerat och sökt jobb jag skulle vara behörig. Många säger åt mig att söka dessa jobb ändå, kanske borde man göra det men känns lite dumt med eftersom man ligger snäppet under vad dom söker, men ibland borde man gå mer på personlighet/personkemi faktiskt!funder

 Har även funderat på att söka mig bort från stan och se om jag har bättre lycka nån annanstans men då lär det innebär flytt eftersom jag inte har körkort :(
Sen ska man hitta boende och jobb där man blir kvar så man tjänar tillräckligt för att klara sig. Får väl kämpa på och se hur länge min situation håller, blir lite less på att aldrig kunna göra något roligt utöver jobbandet bara.
Jobbar ihop pengar så det precis räcker till utgifterna som inte är alltför många eller stora direkt, bara det nödvändigaste.

Denna jobbfråga tåls att tänka på lite till...
Hur skulle ni göra?

Tävlar hos Angel

Och så tävlar jag hos Angel om en likadan klänning som hos Maria :)



http://angelpacino.bubbleroom.se/2011/01/24/tavla-och-vinn-klanning#comment


Två chanser är ju alltid bättre än en ;) Så va med du med! *håller tummarna nu!*


Tävling hos Maria

Är med och tävlar om denna fina klänning hos Maria!


           http://mariasjoden.wordpress.com/category/mina-tavlingar/

             Tycker även ni ska ta chansen och vara med i tävlingen!




Pantat

Fick förfrågan om att följa med mamma och handla lite efter jobbet, tackade ja och tog med mig all pant ja inte orkat släpa iväg med innan... och gissa hur mycket det blev, jo inte mindre än 130 kr! Inte dåligt när man har ont om pengar ;)

Blir lite yoghurt, flingor och vitlöksbröd till kvällsmat, Gott och enkelt.
Sen blir det en låång varm dusch för min del! En lagom skön kväll.





Men nu ska här tävlas lite, letar upp tävlingar ;)

RSS 2.0